671 865 543
info@vilassarcomerciants.cat
C/ Sant Joan 36 1er Pis (Hotel d'Entitats)  08340 Vilassar de Mar

Benvingut al Comerç de Vilassar de Mar

NDP PRIMAVERAL

Vilassar comerç organitza tots els seus esdeveniments enfocats a promoure el comerç local amb un caire festiu. En aquesta ocasió, volem que sigui una fira que combini la moda, l'art, la cultura i la restauració del nostre poble. Un lloc a on gaudir amb amics i família.
Durant el dia podrem gaudir de CARPES DE MODA, GASTRONOMIA, TALLERS, CULTURA DEL NOSTRE POBLE... lifestyle, música en directe, diferents espectacles i al vespre gaudirem d'una DESFILADA DE MODA (moda i serveis del nostre poble, desfilaran per una passarel·la per ambientar la festa i donar-te l'oportunitat de descobrir que tenim al poble d'una manera diferent, divertida, animada i plena de gresca).
Seran els Ssstrepits els que donaran el repic inaugural de la festa.
Sortiran a les 11 h d'av. Montevideo amb Narcís Monturiol i a les 12 h tenen prevista l'arribada a la fira, amb el seu espectacle mes sorollós... a partir d'aquí... espectacles tot el dia (ball, cant teatre... qualsevol cosa et pot sorprendre), tallers per a nens i un munt de sorpreses per fer d'aquest dia un dia diferent. Podràs degustar les delícies dels nostres restauradors, practicar les teves habilitats amb la pista gegant d'escalèxtric gentilesa de Slot Meting, sorprendre't amb la màgia de Màgic Grup Maresme i un munt de sorpreses més...

A les 21 h tindrà lloc la desfilada i a les 22 h un concert a càrrec de Chucho Diaz ens donarà el remat final.

Reserva't aquesta data i no t'ho perdis!!!! Un dia màgic t'espera a:
Carrer Santa Eulàlia amb Sant Artur (Biblioteca municipal de Vilassar de Mar) Dia 28 de maig de 12 h a 24 h.