671 865 543
info@vilassarcomerciants.cat
C/ Sant Joan 36 1er Pis (Hotel d'Entitats)  08340 Vilassar de Mar

Benvingut al Comerç de Vilassar de Mar

20 MAIG: FIRA ACADÈMICA 2023......
Si busques una oportunitat per descobrir les millors acadèmies per a nens i adults, no et pots perdre la nostra Fira Acadèmica! Serà una experiència única per a tota la família. 

Tindrà lloc el 20 de maig de deu a dues hores a la plaça Picasso. 

La Fira Acadèmica ofereix una gran varietat d’acadèmies diferents que poden ajudar-te a desenvolupar noves habilitats i passions. Les acadèmies que es presentaran a la fira oferiran tallers interactius i espectacles per demostrar-te el que poden oferir.  
Tant si ets un nen com un adult, hi ha moltes opcions per a tu. Vols aprendre a ballar, tocar un instrument, dibuixar, màgia ...? Vols millorar el teu anglès o fer un curs de taekwondo? Vols treure't el carnet de conduir? A la Fira Acadèmica, hi haurà acadèmies que ofereixen tot això i molt més! No només podràs gaudir de tallers i espectacles, sinó que també podràs conèixer als professionals que et poden ajudar a convertir les teves passions en realitat. 

Així que no ho dubtis i vine a la Fira Acadèmica! Serà una jornada plena d’aprenentatge i diversió per a tota la família. Et veiem allà!