671 865 543
info@vilassarcomerciants.cat
C/ Sant Joan 36 1er Pis (Hotel d'Entitats)  08340 Vilassar de Mar

Benvingut al Comerç de Vilassar de Mar

CONCURS DE DISSENY DEL NOU LOGO DE VILASSAR COMERÇ

Vilassar Comerç està buscant un nou logo que representi la nostra comunitat i els nostres valors. Si tens habilitats de disseny gràfic i una visió creativa, aquest és el teu moment d’excel·lir i guanyar un premi emocionant. Estem emocionats de veure les teves idees i el teu talent en acció!

 ...

Premi:

El guanyador d’aquest concurs tindrà l’oportunitat de veure el seu disseny convertit en el logo oficial de Vilassar Comerç i rebrà un premi en efectiu de 500€ com a reconeixement pel seu treball creatiu.

 

La data límit per a la presentació de propostes és el 20 d’octubre de 2023. No et perdis aquesta oportunitat única!

 

Bases del Concurs:

Per participar, si us plau, consulta les bases i regles del concurs. Asegura’t de seguir totes les indicacions perquè la teva proposta sigui vàlida.

 

Totes les propostes presentades al concurs i que no resultin guanyadores seran destruides i no se’n podrà fer cap us.

 

Jurat:

El jurat del concurs estarà format per els membres de la junta de Vilassar Comerç que seleccionaran el logo guanyador basant-se en criteris d’originalitat, creativitat i idoneïtat per a la nostra comunitat.

 

Condicions d’Acceptació:

Al enviar la teva proposta, confirmes que has llegit i acceptat les bases del concurs.

 

Divulgació del Guanyador:

El logo guanyador es revelarà el 6 de novembre 2023 i es comunicarà als participants mitjançant trucada telefònica. També es publicarà a la nostre web i les xarxes socials.

 

Difusió:

Ajuda’ns a fer que aquest concurs sigui conegut! Comparteix aquesta oportunitat als teus amics i coneguts a través de les xarxes socials i altres mitjans de comunicació.”

 

 

 

 

Bases del Concurs de Disseny de Logo per a Vilassar Comerç

 

Objectiu del Concurs

El Concurs de Disseny de Logo per a Vilassar Comerç té com a objectiu principal trobar un nou i atractiu logo que representi la nostra comunitat i els nostres valors. Aquest logo serà utilitzat en totes les nostres comunicacions i materials promocionals.

 

Participació

El concurs està obert a tothom.

No hi ha restriccions d’edat per a la participació.

 

Tema del Logo

El logo haurà de reflectir els valors i la identitat de Vilassar Comerç, incloent elements que evocin la nostra comunitat i el nostre compromís amb el negoci local (Comerç, bellesa, empreses de serveis, restauració...).

 

Requisits del Logo

El logo ha de ser creatiu, original i inèdit.

El logo ha de ser escalable per a ser utilitzat en diversos formats i suports.

El logo ha d’incloure el nom “Vilassar Comerç” o la seva abreviació.

 

Presentació de Propostes

Cada participant pot enviar una única proposta.

Les propostes s’han de presentar en format digital (PNG, JPG o vectorial), en un dinA4 i  titulats amb un pseudònim i un telèfon movil de contacte, a l’adreça de correu electrònic info@vilassarcomerciants.cat.

La proposta ha de incloure el logo, en color així com la seva adaptació en positiu i en negatiu dins el mateix full.

Les propostes han d’acompanyar-se d’una breu descripció del disseny i del seu significat.

 

Data Límit

La data límit per a la presentació de les propostes és el 20 d’octubre de 2023. No es consideraran les propostes rebudes després d’aquesta data.

 

Selecció del Guanyador

Un jurat format per la junta de Vilassar Comerç seran responsables de seleccionar el logo guanyador.

El logo guanyador serà aquell que millor compleixi amb els criteris d’originalitat, creativitat i idoneïtat per a la nostra comunitat.

Vilassar comerç, es reserva el dret de declarar com a desert el concurs, si cap dels logos presentats cumpleix les espectatives de l’associació i mantindrem l’actual logotip.

 

Premi

El dissenyador del logo guanyador rebrà un premi en efectiu de 500€ com a reconeixement pel seu treball creatiu.

 

Drets d’Autors

La proposta guanyadora al concurs passaran a ser propietat exclusiva de Vilassar Comerç, que tindrà tots els drets d’autor associats al logo guanyador.

 

Divulgació del Guanyador

El logo guanyador es revelarà el 6 de novembre i es comunicarà als participants mitjançant el nostre lloc web i les xarxes socials fent menció del pseudònim.