671 865 543
info@vilassarcomerciants.cat
C/ Sant Joan 36 1er Pis (Hotel d'Entitats)  08340 Vilassar de Mar

Benvingut al Comerç de Vilassar de Mar

ÈXIT SOLIDARI AMB EL TRENET SOLIDARI DE NADAL
Aquestes festes de Nadal han estat marcades per la generositat i la solidaritat del nostre poble. Amb gran alegria, volem compartir amb vosaltres que aquest és el tercer any consecutiu que el nostre trenet ha estat una iniciativa solidària, aportant una recaptació extraordinària de 2.224 euros.

La nostra associació s'ha unit amb entusiasme per fer del trenet una tradició nadalenca amb un impacte positiu. Els 2.224 euros recaptats en aquestes festes seran íntegrament destinats a l'Associació de Persones amb Altres Capacitats (APAC). Aquesta contribució significativa permetrà a l'APAC continuar amb la seva missió d'oferir suport i recursos a aquelles persones amb altres capacitats, creant oportunitats i promocionant la inclusió a la nostra comunitat.

L'entrega oficial dels fons recaptats tindrà lloc aquest dijous, 1 de febrer, a les 13.30 hores, a la seu de Vilassar Comerç. Aquest és un moment especial en què podrem celebrar junts l'èxit d'aquesta campanya solidària i transmetre els fons directament a l'APAC.

Estem profundament agraïts a tots els ciutadans, col·laboradors i patrocinadors que han fet possible aquesta gesta solidària. La solidaritat demostrada aquestes festes reflecteix la força de la nostra comunitat i la seva capacitat per fer la diferència en les vides de molts.

Agraïm a tots per formar part d'aquesta història solidària i esperem continuar aquesta bonica tradició en els propers anys.

Cordialment,
La Junta de Vilassar Comerç