671 865 543
info@vilassarcomerciants.cat
C/ Sant Joan 36 1er Pis (Hotel d'Entitats)  08340 Vilassar de Mar

Benvingut al Comerç de Vilassar de Mar

38A EDICIÓ DE LA FIRA FORA ESTOCS

L'Associació Vilassar Comerç té el plaer de presentar la 38a edició de la Fira Fora Estocs, un esdeveniment que es consolida com una de les fires amb més repercussió a Vilassar de Mar i els seus voltants.Data: Dissabte, 2 de març de 2024
Horari: De 10h a 20h
Ubicació: Av. Arquitecte Eduard Ferrés, 08340 Vilassar de MarEls comerciants de l'associació han preparat les millors ofertes en tots els seus productes, convertint aquesta fira en una oportunitat única per aconseguir gangues i productes de qualitat a preus inigualables. Des dels més emblemàtics establiments de Vilassar de Mar, els visitants podran gaudir de descomptes, promocions i ofertes en moda i complements, decoració, bellesa, papereria, i molt més, amb descomptes de fins al 70%.

La fira es desenvoluparà al llarg de tot el dia a l'Av. Arquitecte Eduard Farrés, convertint aquest espai en un punt de trobada per a tots aquells que busquen acabar la temporada de rebaixes amb les millors marques a preus irresistibles.

Per mantenir-se actualitzats sobre les ofertes i activitats, els interessats podran seguir les xarxes socials de l'associació Vilassar Comerç, incloent Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i TIK TOK, on es comparteix tot el que es prepara per a aquesta jornada, incloent algunes sorpreses.

Us convidem a tots a participar en aquesta festa comercial, on els descomptes, les ofertes i l'ambient festiu converteixen la Fira Fora Estocs en una experiència única. No t'ho perdis, és la teva oportunitat per fer-nos amb les millors marques a preus de riure.