671 865 543
info@vilassarcomerciants.cat
C/ Sant Joan 36 1er Pis (Hotel d'Entitats)  08340 Vilassar de Mar

Benvingut al Comerç de Vilassar de Mar

 1. LA XARANGA DE VILASSAR DE MAR
 2. Comença bé el dia amb el millor esmorzar, tria entre la nostra selecta brioixeria i els entrepans acabats de fer amb el pa més cruixent. Xurros, xocolates, sucs de fruites i sempre el millor café, la més completa varietat de tés, rooibos i tot tipus d'infusions.
  A migdia pots fer el vermouth amb nosaltres i tastar les nostres exclusives patates braves, ensaladilla, croquetes, bunyols de bacallà etc acompanyats d'una completa selecció de les millos cervesses.
  Per dinar t'oferim el nostre servei de plats del dia entre els que destaquem els nostres arrossos fets al moment. Paella de marisc, arrós negre, arrós de marisc amb cloïses i carxofes...
  Aixó sí, t'hauràs d'esperar els preceptius 20 minuts per gaudir d'un arrós fet expressament per a tú i que et podràs endur a casa si vols.
  Us oferim també pastisseria feta en el nostre obrador perque puguis gaudir d´unes dolces i bones diades.
  Troba´t amb els amics en el nostre local i gaudiu de la nostra oferta de smoothies, chai latte, orxata casolana, granissats i tota mena de begudes refrescants.
  T'oferim un espai confortable i tranquil per recuperar el plaer de la conversa, per llegir o escoltar música. Uns moments d'intimitat que a ben segur t'has guanyat al llarg del dia, aquell dia que va començar a casa nostra amb un cafè...I tot els 365 dies de l´any.

 3. Carrer Lluís Jover 59
 4. laxarangadevilassar@gmail.com
 5. 930 321 003