671 865 543
info@vilassarcomerciants.cat
C/ Sant Joan 36 1er Pis (Hotel d'Entitats)  08340 Vilassar de Mar

Benvingut al Comerç de Vilassar de Mar

 1. ESCOLA DE MAGIA FAIER
 2. L'escola de Màgia Faier pretén oferir una alternativa diferent de formació i lleure al nostre poble de Vilassar de Mar, mitjançant el recurs de la Màgia a nens/es (a partir de 6 anys) i adults.
  Tant als matins com a les tardes van dirigits als adults majors de 18 anys en grups de 8 persones com a maxim, formant part de l'escola amb 2h setmanals o bé amb hores individuals segons disponibilitat d'agenda.

  Les tardes van dirigides als nens per agrupacions de 10 nens/es de (6 a 10 anys) i (10 a 14) amb 2h setmanals, on aprendran efectes màgics potenciant les seves capacitats, habilitats i aptituds.

  Tots els divendres a les tardes oferim TALLERS de 2H per a nens que no estan matriculats a l' escola i vulguin iniciar-se al món de la màgia des d'una dinàmica de participació activa.

  A nivell pedagògic sempre es respectarà el ritme d'evolució dels alumnes dins del grup, treballant els valors: Respecte, igualtat i confiança en un entorn familiar i de calor.

  La nostra escola disposa d´una aula i un espai polivalent amb escenari per treballar les competències artístiques necessàries per presentar un efecte a l'escenari (teatralització, expressió gestual, habilitats comunicatives,estètica,coreografia...).

  Si voleu aprendre Màgia de prop, Màgia de saló i Màgia d'escenari contacta amb nosaltres
  ( Cartomàgia, Numismàgia, il·lusionisme, mentalisme).

  931091057, Via Octaviana 24, Vilassar de Mar 08340 Barcelona.

  El nostre instagram: @escuelademagiafaier
  La nostre web: escolademagiafaier.com
 3. Via Octaviana 24
 4. escolamagiafaier@gmail.com
 5. 931 091 057